Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amenda primită de un bărbat din Caraș-Severin după ce a abandonat cinci pui de pisică la gunoi 
WhatsApp
Românii scapă greu de obiceiuri vechi, dar crude totodată. Un bărbat a fost amendat după ce a abandonat cinci pui de pisică la gunoi. 
Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a fost cuprins de flăcări. O magazie a ars din cauza unui scurtcircuit

Bărbatul de 67 de ani din judeţul Mehedinţi a fost amendat joi cu 12.000 de lei de către poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor Caraş-Severin, după ce s-a constatat că acesta a abandonat cinci pui de pisică în vârstă de o zi lângă un container de gunoi din localitatea Iardaşiţa, comuna Mehadia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, incidentul a avut loc la sfârşitul lunii mai, moment în care poliţiştii au început investigaţiile pentru a identifica persoana responsabilă de fapta comisă.

"Pisicuţele, în vârstă de doar o zi, au fost preluate de o asociaţie pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor", a declarat IPJ Caraş-Severin.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat persoana care a abandonat animalele, iar joi, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 12.000 de lei.

Poliţiştii de la Protecţia Animalelor reamintesc că abandonarea animalelor este o contravenţie şi se pedepseşte cu o amendă între 3.000 şi 12.000 de lei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel