Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasada României în Italia, anunț important pentru conaționali: În premieră, lansăm o consultare publică  
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe a lansat în consultare publică, săptămâna trecută,  prima formă a Planului privind organizarea a 63 de consulate itinerante în anul 2021, conform noii proceduri aprobate de ministrul Bogdan Aurescu.
ambasada romaniei in italia

"MAE intenționează să îmbunătățească permanent serviciile consulare oferite și pentru că organizarea consulatelor itinerante vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor români, începând din acest an vrem să decidem împreună când și unde îți putem fi de ajutor. În premieră, lansăm o consultare publică cu privire la calendarul și localitățile în care intenționăm să organizăm consulate itinerante", scrie Ambasada României în Italia, pe pagina sa de facebook.

Așadar, în perioada 05 - 19.04.2021, consultă mai jos propunerea de calendar pentru consulatele itinerante și trimite-ne propunerile tale completând formularul online https://forms.gle/cAg3xPy3FTfb4ehr9 sau printr-un email pe adresa [email protected] cu privire la localitățile și perioadele în care dorți ssă primiți asistență consulară.  Propunere de calendar: Aprilie – Mai - Regiunea Sardinia, Septembrie – Octombrie - Regiunea Sardinia.

"Menționăm că organizarea consulatelor itinerante depinde de situația epidemiologică din teritoriu și implicit de aprobarea autorităților locale. Ambasada va ține cont de feedback-ul primit și va anunța lista finală informându-vă în mod constant cu privire la eventuale modificări, dacă situația o va impune", mai spune Ambasada României în Italia. . Pentru mai multe informații despre noua procedură MAE pentru organizarea consulatelor itinerante: http://www.mae.ro/node/55250 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel