Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alexandru Arșinel trece prin momente grele, după internare: nu mai poate merge singur: "Nu mai are nici poftă de mâncare" 
WhatsApp
Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu pare să fie una tocmai bună. Actorul a fost recent internat într-un centru unde poate primi îngrijiri. 

Alexandru Arșinel a fost internat în urmă cu câteva săptămâni într-un centru specializat pe problemele locomotorii, după ce acesta nu se mai putea deplasa deloc singur. Dacă atunci fiul său declara faptul că marele actor se simte cât de cât bine, acum, un apropiat de-al acestuia spune că artistul se deplasează în continuare cu dificultate, iar schema de tratament dă rezultate destul de greu. Mai mult, se pare că Alexandru Arșinel nu are nici prea mare poftă de mâncare, pentru că abia dacă ciugulește câte ceva pe zi.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel conform Spectacola.ro. 

Primele probleme de sănătate ale lui Alexandru Arșinel, în urmă cu șase luni 

 

Actorul Alexandru Arşinel a fost adus cu ambulanţa, în urmă cu jumătate de an, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost evaluat, consultat şi i s-au făcut investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, în urma evaluării interdisciplinare, actorul a refuzat internarea şi a părăsit unitatea medicală.

"Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21,34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 1,50, refuzând internarea", precizează sursa citată. 

 

A fost demis și din funcția de director al teatrului

 

La începutul anului 2022 Alexandru Arșinel a fost demis din funcția de director-adjunct al Teatrului „Constantin Tănase”, de unde primea circa 80.000 de lei pe an. Acesta a spus că s-a simțit trădat, însă nici starea sa nu era una prea bună. Nicușor Dan a fost cel care a luat decizia. 

Alexandru Arșinel riscă să rămână și fără certificatul de revoluționar.

Alexandru Arşinel, în vârstă de 83 de ani, se află printre „luptătorii cu rol determinant“ şi încasa de la stat 33.730 de lei pe an, (2.810 lei pe lună). O comisie a constatat că, la Revoluţie, Alexandru Arşinel a fost prezent la Palatul Telefoanelor şi în Piaţa Universităţii ceea ce ”nu reprezintă obiective cu o importanţă deosebită care au aparţinut regimului totalitar”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel