Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ALERTA cu bombă de la Ploieşti, o GLUMĂ. Motivul INCREDIBIL
WhatsApp
Bărbatul care a amenințat că este o bombă într-un supermarket din Ploiești și-a recunoscut fapta. A fost o glumă la adresa fostei iubite, angajată a complexului comercial.

Bărbatul din Câmpina, ridicat şi condus la audieri de către poliţişti în legătură cu ameninţarea falsă cu bombă de la spitalul judeţean şi un supermarket de marţi seara, şi-a recunoscut fapta, el dorind să se răzbune în acest fel pe fosta sa iubită, angajată a complexului comercial, au precizat, pentru AGERPRES, surse apropiate anchetei. 

"Bărbatul dus la audieri în cazul bombelor de la spital şi supermarket şi-a recunoscut fapta. El a invocat faptul că era băut şi că fosta lui iubită lucra la acel supermarket", au menţionat sursele respective. 

Un bărbat de 34 ani, din Câmpina, este principalul suspect al ameninţării cu bombă de la Spitalul Judeţean şi un supermarket din municipiul Ploieşti, acesta fiind ridicat şi condus miercuri la sediul IPJ Prahova pentru audieri, au informat anterior reprezentanţii Poliţiei. 

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul I.J.P Prahova au depistat persoana care a sesizat aseară atacul cu bombă. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, domiciliat în Câmpina. Acesta a fost adus la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova. 

Conform anchetatorilor, o voce de bărbat a sesizat, marţi seara, la 112, un atac cu bombă la un supermarket din zona de nord a Ploieştiului şi la Spitalul Judeţean. Imediat după anunţ, persoana care a făcut sesizarea nu a mai răspuns la telefon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel