Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Albert, tânărul român care urma să se opereze de o boală gravă, mort într-un accident de mașină; Prietenii strânseseră bani pentru intervenția costisitoare
WhatsApp
Un accident tragic s-a produs, aseară, la Scoarța, în județul Gorj. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism, a pierit la spital, după ce a intrat cu mașina sa în autovehiculul condus de un medic stomatolog.
Accident Gorj

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 22 februarie a acestui an și a fost raportat prin apelul de urgență 112 de către o femeie implicată în trafic, care a semnalat producerea unui accident rutier pe DN 67, la Scoarța, soldat cu două victime.

La locul incidentului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, care au constatat că tânărul de 22 de ani, rezident al orașului Târgu Cărbunești, conducea autoturismul său pe DN 67, în direcția Târgu Jiu - Novaci, când a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu vehiculul condus de un bărbat de 46 de ani din București.

Șoferul în vârstă de 22 de ani a fost supus testului cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ. În schimb, bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite în urma impactului.

Albert, tânărul român care urma să se opereze de o boală gravă, mort într-un accident de mașină

 

Ambele victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din nefericire, tânărul de 22 de ani a decedat în timpul nopții, în ciuda eforturilor depuse pentru a-i salva viața. Acesta a intrat în comă după impactul de la Lazuri, el fiind scos din autoturismul care a intrat pe contrasens, cu ajutorul pompierilor de la descarcerare.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru investigarea circumstanțelor producerii accidentului și pentru clarificarea eventualelor neglijențe care ar fi condus la această tragedie.

Potrivit Antena 3 CNN, tânărul care a decedat se numea Albert Diaconescu, avea doar 22 de ani și mai avea puțin până să terminate școala de poliție când a primit șocanta veste că suferă de distonie, o boală care dă spasme musculare și dureri groaznice. Tânărul, care între timp devenise student la Universitatea Constantin Brâncuși, după ce s-a retras de la Școala de poliție la aflarea diagnosticului, urma să fie supus unei intervenții chirurgicale în afara țării iar pentru asta avea nevoie de 35.000 de euro. Prietenii săi s-au mobilizat și au depus eforturi pentru a face rost de banii necesari operației. 

„Zbor lin spre îngeri, fiul nostru”, au transmis părinții lui Albert, anunțând tragică veste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel