Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ai tocătorul zgâriat și pătat? Fă-l ca nou cu aceste ingrediente banale. Un truc secret de la gospodine
WhatsApp
Deși fundurile de tocat din lemn sunt foarte cool, nimic nu este mai practic decât cele din plastic pentru uzul zilnic. Și, din moment ce problema este că plasticul tinde să se îngălbenească foarte repede, vă împărtășim cel mai bun truc pentru curățarea acestuia.
Ai tocătorul zgâriat și pătat? Fă-l ca nou cu aceste ingrediente banale. Un truc secret de la gospodine

Această ustensilă plată este probabil una dintre cele mai folosite în bucătărie. Pe lângă spălarea acestuia înainte de a tăia un nou aliment pentru a evita contaminarea încrucișată, este necesar, cel puțin o dată pe săptămână, să-i acordăm un tratament mult mai profund.

Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Este foarte important să igienizăm placa de tăiere deoarece este prima suprafață cu care mâncarea noastră intră în contact, mai ales că multe dintre ele sunt crude. Poate fi o sursă de bacterii, în special între șanțurile și „cicatricile” cauzate de cuțite.

Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani

 

Pas cu pas pentru a albi și igieniza fundul de tăiat din plastic 

 

Mediul umed, coloranții alimentari și chiar degradarea naturală a plasticului (în special cel alb) din cauza expunerii la lumina UV ajung să păteze fundurile de tăiat. Arată foarte rău și uneori chiar miros urât, dar nu este nimic care să nu poată fi reparat.

De ce ai nevoie:

- o lămâie

- o lingură de sare

- 5 linguri de înălbitor

- apă.

Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

Pas cu pas:

Începeți prin a umezi fundul din plastic cu puțină apă. Acum, tăiați lămâia în jumătate și presărați sare pe toată suprafața. Frecați cu mișcări circulare lămâia peste suprafață. Puteți adăuga și bicarbonat de sodiu. Repetați procedura pe ambele părți. Apoi clătiți cu apă rece.

Acum, într-o găleată sau castron mare, puneți fundul de plastic și turnați apă până o acoperă. Adăugați 5 linguri de înălbitor și lăsați să stea pe fiecare parte a plăcii timp de 30 de minute. După o oră, placa ta de tăiat va fi din nou dezinfectată și albă.

Lămâia și sarea formează un degresant puternic, bicarbonatul de sodiu îndepărtează petele și mirosurile, în plus, clorul ucide germenii și ajunge să readucă suprafețele de plastic la nuanța lor originală. Vă va plăcea rezultatul.

Încercați acest truc pentru curățarea casei.

Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel