Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Agresori români, reținuți în Mallorca
WhatsApp
O pereche de români reținuți în Palma de Mallorca

Poliția din Palma de Mallorca a reținut un bărbat și o femeie, originari din România, pentru un atac asupra unei perechi de turiști. Fapta s-a petrecut miercurea trecută, de dimineața, când victimele se întorceau la hotel. Românii i-au abordat pe turiști întrebându-i lucruri pe care aceștia nu le înțelegeau. O dată opriți, bărbatul a scos un cuțit cu care i-a amenințat, în timp ce femeia îi jefuia. 

Întâmplarea a fost observată de un agent de pază al unui hotel din apropiere, care i-a urmărit pe agresori, fără a reuși să-i rețină.

În urma plângerii, poliția a început investigațiile și a doua zi i-a găsit pe cei doi români pe o stradă principală din Palma de Mallorca. După arestare, asupra celor doi s-a găsit suma de 2.000 de euro, pe care aceștia nu au putut să o justifice. 

Poliția din Mallorca a descoperit, în urma verificărilor, că cei doi români făceau parte dintr-un grup infracțional organizat, care opera de mai mult zile în oraș, și că bărbatul a mai fost condamnat pentru infracțiuni similare. Investigațiile sunt în desfășurare.

 

Foto - Facebook Policia Nacional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel