Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aeroportul Otopeni, măsuri DRASTICE pentru pasagerii care vin din Italia, din zonele cu focare de CORONAVIRUS
WhatsApp
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coandă, din zonele din Italia afectate de coronavirus vor intra în țară pe fluxul destinat zborurilor charter.

Măsura este luată de conducerea aeroprtului până la stabilirea unor măsuri suplimentare din partea autorităţilor din domeniul sănătăţii publice și se va aplica zborurilor care vn din Italia din regiuni unde există focare de coronavirus, adică Milano, Bergamo, Treviso și Torino.

Românii care se întorc în ţară din zonele italiene afectate de coronavirus vor fi obligaţi, pe Aeroporul Henri Coandă - Otopeni, să completeze un scurt chestionar. Mai întâi, pasagerilor li se cer datele personale, numărul şi o adresă de mail la care pot fi găsiţi pe perioada şederii în România, iar apoi ei trebuie să răspundă la câteva întrebări.

La intrarea în ţară, pasagerii vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare şi alte informaţii relevante. Ei vor fi asistati de personalul medical al Departamentului de Situaţii de Urgenţă.

Călătorii trebuie să îşi lase numerele de telefon şi adresa de e-mail la care pot să fie găsiţi. Pasagerii sunt obligaţi să răspundă la patru întrebări:

Călătorii sunt întrebaţi dacă au locuit într-o zonă unde erau persoane infectate cu coronavirus şi dacă au intrat în contact direct cu astfel de persoane în ultimele 15 zile.

Totodată, pasagerii trebuie să scrie dacă au fost spitalizaţi în ultimele 3 săptămâni şi să specifice dacă au avut simptome, precum febră, tuse şi dureri de cap, infrmează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel