Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aeroportul Băneasa se redeschide, de la 1 august. Pasagerii vor aștepta mai puțin de oră ca să fie îmbarcați
WhatsApp
Aeroportul Băneasa din Nordul Capitalei se redeschide luni, pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare, a anunțat pentru RRA, directorul Companiei Aeroporturi București, George Dorobanțu. Trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie și charter.
Aeroportul Băneasa se redeschide, de la 1 august. Pasagerii vor aștepta mai puțin de oră ca să fie îmbarcați

Aeroportul Băneasa se redeschide luni, pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare, a anunțat la RRA directorul Companiei Aeroporturi București, George Dorobanțu, potrivit Observator. Reluarea curselor comerciale de linie se face după 9 ani în care Aeroportul a fost închis pentru aceste zboruri și a trecut printr-un program de modernizare a clădirilor și a echipamentelor aeroportuare. Trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie și charter pe Băneasa a precizat George Dorobanțu.

,,Avem deja trei discuții avansate în stadiu de semnare contracte care să opereze de la Băneasa. Este vorba despre Ryanair care caută soluții pentru a-și crește baza de aeronave din România, vor opera două zboruri din sezonul de toamnă sau iarnă, Air Connect care și-a anunțat intenția să opereze și de pe Băneasa, momentan ei sunt autorizați pentru Otopeni, dar vor opera și la Băneasa, pentru zboruri cu aeronave ATR de scurtă distanță. Mai este o companie înregistrată în Republica Moldova, Fly One pentru curse tip charter, Băneasa-Chișinău”, spune George Dorobanțu, director demisionar al CNAB.

 

Pasagerii vor aștepta mai puțin de oră ca să fie îmbarcați

 

Spre deosebire de Aeroportul Otopeni unde pasagerii trebuie să vină cu cel puțin două ore înainte de îmbarcare, la Băneasa timpul va fi chiar de sub o oră. De la 1 august Compania Aeroporturi București va avea o nouă conducere, după ce actualul director și-a dat demisia.

 

Vezi și

 

O defecţiune care a blocat temporar banda de bagaje, rezolvată româneşte, pe Otopeni

 

Întâmplare demnă de cascadorii râsului pe Aeroportul Henri Coandă. În contextul în care multe zboruri sunt anulate sau amânate săptămânal, aeroportul din Otopeni se confruntă acum şi cu probleme tehnice. 

O defecţiune care a blocat temporar banda de bagaje a fost rezolvată... româneşte.

Câţiva oameni au urcat pe ea să o împingă cu picioarele. Filmuleţul a fost postat pe reţelele de socializarea şi a stârnit un val de ironii. 

Internauţii i-au asemănat pe protagonişti cu nişte hamsteri şi le-au urat succes la exerciţiile de cardio. Au apreciat însă că aeroportul foloseşte şi energia verde. Reprezentanţii aeroportului nu au dorit să comenteze situaţia.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel