Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Năstase, val de atacuri împotriva lui Iohannis și Băsescu: „I-au crezut de două ori“
WhatsApp
Adrian Năstase nu ratează orice ocazie pentru a lansa noi atacuri împotriva președintelui Klaus Iohannis. De această dată este luat în colimator și fostul președinte Traian Băsescu, cel în fața căruia a pierdut alegerile prezidențiale în  2004.

Fostul premier PSD, Adrian Năstase, lansează noi atacuri în rafală la adresa președinților României ultimilor 15 ani. Atât Klaus Iohannis cât și Traian Băsescu sunt luați în colimator de Năstase, învinuindu-i chiar și de „tradiționala“ aglomerație de pe Valea Prahovei.

„Ieri, pentru a parcurge o distanta scurta pe DN1, de la Brasov la Predeal, a fost nevoie de 3 ore! Situatia a fost la fel, pe toata Valea Prahovei. Poate chiar mai rea fata de anii anteriori. Pe tot felul de bloguri # sunt injurate autoritatile. Care autoritati?

In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata incă de acum 7 ani.“, afirmă Adrian Năstase într-o postare pe blogul său.

Fostul premier -condamnat la închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calității - mai amintește și de faptul că fostul președinte al României a anulat contractul, atunci când a suspectat legături „necurate“ din încheierea acesti afaceri la momentul respectiv.

„Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de „tain” pentru premierul Frantei, Raffarin. Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, zilele acestea, pe DN 1, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu. Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii – voiam eu să-mi „trag” autostrada ca să ajung la Cornu. Nu cred că el nu stia că localitatea Comarnic – de unde ar fi pornit autostrada spre Brasov – se află DUPA localitatea Cornu. Unii l-au crezut. Si l-au mai crezut inca o data, in 2009. Apoi l-au crezut de doua ori pe Iohannis care, pentru a ajunge, saptamanal, la Sibiu, nu trece pe Valea Prehovei“, încheie Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel