Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescentele care au batjocorit o minoră din Piteşti, puse sub control judiciar
WhatsApp
Cele două adolescente, de 14 şi, respectiv 16 ani, din Pitești, care, la începutul lunii august, au agresat o tânără că a intrat în cartierul Trivale din Pitești fără a avea acordul lor, sunt cercetate sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente.  
bataie_minore_pitesti

Măsura anchetatorilor a fost luată după ce, în spațiul public au apărut, la începutul lunii august, două înregistrări în care cele două bat, înjură și scuipă o altă față de 14 ani. Motivul pentru care cele două au agresat-o pe tânără este faptul că aceasta a intrat în cartierul Trivale din Pitești fără a avea acordul lor.

Cercetările sunt făcute de către polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au fost demarate din oficiu la data de 3 august, ca urmare a apariției în spațiul public a două filme în care o adolescentă este agresată de alte două. "În urma activităților desfășurate, au fost identificate și audiate persoanele implicate. Din cercetări s-a stabilit că, la sfârșitul lunii iulie, o față de 14 ani, ar fi fost agresată, în aceeași zi de două minore, de 14 ani, respectiv 16 ani, în timp ce se afla în locații diferite de pe raza municipiului Pitești" a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Filmările publicate în presa locală arată că una dintre agresoare este nemulțumită de faptul că victima a intrat în cartierul Trivale din Pitești fără a avea acordul său. Victima este fortaţă sa îngenuncheze în fața agresoarei şi să spună că a înțeles că nu are voie să mai intre în acel cartier, după care o scuipă și pleacă. La scenele violente au asistat și alți adolescenți, băieți și fete. La un moment dat, pe unul dintre filme, unul dintre băieți îi spune uneia dintre agresoare "Las-o în pace!", însă aceasta nu se oprește, scrie ziarulargesul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel