Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescentă româncă, salvată de la înec de câțiva bulgari; prietenul ei, dat dispărut, e căutat de scafandri
WhatsApp
O fată de 16 ani a fost salvată, joi, din Dunăre de cetăţeni bulgari cu o barcă, iar prietenul ei este dat dispărut în apele fluviului şi este căutat cu scafandri în dreptul localităţii Zimnicele, informează ISU Teleorman.

"Misiune de căutare a unui tânăr, de circa 18 ani, posibil înecat în fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Zimnicele. Evenimentul a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112.

Se pare că împreună cu acesta se afla şi o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câţiva cetăţeni bulgari cu o barcă. Ea este acum în grija echipajului medical de pe ambulanţă", precizează informarea ISU Teleorman.

Adolescentă româncă, salvată de la înec de câțiva bulgari; prietenul ei, dat dispărut, e căutat de scafandri



Conform sursei citate, căutarea tânărului se face cu echipaje de scafandri din cadrul ISU Teleorman şi ISU Giurgiu, care acţionează în zonă cu o barcă de salvare. 

Ieri, o fată de 10 ani lăsată singură pe o saltea pneumatică pe plaja din Vama Veche a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei, fiind recuperată de un salvamar.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost anunţaţi că o fetiţă de 10 ani aflată pe o saltea pneumatică, în largul mării, în Vama Veche, în zona graniţei cu Bulgaria, nu mai poate reveni la mal.

În ajutorul fetiței a pornit un salvamar cu un skijet, care a reuşit să o recupereze şi să o aducă la mal, conform ISU, citat de News.ro. În sprijinul copilei plecase înot şi unchiul acesteia, care apoi a ieşit singur la mal.

Fata nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel