Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident terifiant în județul Bihor: Impact violent între un microbuz și un camion
WhatsApp
Un grav accident de circulația a avut loc vineri dimineața în județul Bihor pe DN 1, între Uileacu de Criș și Urvind.

Accidentul rutier s-a produs vineri, în jurul orei 07:57, pe DN1, între localitățile bihorene Uileacu de Criș și Urvind. În accident au fost implicate două autovehicule, un microbuz fără pasageri și un camion, scrie Bihon.ro. Circulația rutieră a fost reluată în jurul orei 10:15, în acest moment în zonă se circulă normal.

Potrivit maior ISU Crișana, Camelia Roșca, „la fața locului au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, ambulanța SMURD, TIM SMURD Oradea, care a evaluat victimele și a acordat asistență medicală și un echipaj de Ambulanță.

Pompierii au asigurat normele de prevenire a incendiilor, au înlăturat bornele și au curățat carosabilul de resturile provenite în urma accidentului.

Deși impactul a fost unul violent, iar imaginile de la fața locului arată terifiant, ambii șoferi au reușit să iasă din autovehicule pe propriile picioare. Una dintre victime a fost transportată la spital pentru investigații medicale în timp ce cealaltă a refuzat să fie transportată la spital.

Potrivit comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, „în acest moment circulația rutieră este restricționată, în zonă se circulă pe un sens alternativ. Polițiștii rutieri bihoreni efectuează cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel