Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident rutier la Bohotin (Iași), între un autocar şi un autoturism. Un bărbat a decedat, altul este grav rănit (VIDEO). UPDATE
WhatsApp
Un accident rutier s-a produs vineri seara în localitatea Bohotin între un autocar şi un autoturism, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi. 
Sursas foto: stireadeiasi.ro

Conform primelor informaţii, în urma evenimentului rutier ar fi rezultat opt victime. Toate persoanele din autocar au ieşit, precizează sursa citată. La faţa locului se deplasează două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor calificat şi echipajul TIM, potrivit Agerpres.

Accident rutier la Bohotin (Iași), între un autocar şi un autoturism. Un bărbat a decedat, altul este grav rănit

 

La locul intervenției a ajuns si echipajul de prim ajutor de la Răducăneni. Se pare că șoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar din autobuz s-au autoevacuat 7 victime conștiente.

Victima din autoturism, încarcerată, bărbat, în vârstă 22 ani este decedată. Șoferul din autocar este asistat medical de către o ambulanță SAJ sosită la locul intervenției, potrivit sitreadeiasi.ro

Conducătorul auto al autocarului a fost preluat de către un echipaj SAJ si transportat la spital, conștient, ceilalți pasageri din autobuz au refuzat asistența medicală.

Traficul rutier este blocat pe durata intervenției și cercetărilor.

Se estimează reluarea circulației rutiere în condiții normale după ora 21:30.

UPDATE.

Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a precizat că în accident au fost implicate 7 persoane - şase din autobuz şi o persoană în autoturism. Şoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, a suferit o fractură de coloană cervicală şi un traumatism toraco-abdominal, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să îl salveze, fiind declarat decesul.

La spital a fost transportat şoferul autobuzului, un bărbat de 40 de ani, cu o contuzie abdominală, atac de panică, stabil hemodinamic şi respirator, după cum a precizat coordonatorul SMURD Iaşi. Restul victimelor nu au prezentat mărci traumatice sau acuze subiective, nefiind necesar transportul acestora la spital.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor calificat, echipaje de la SAJ Iaşi, precum şi echipaje de poliţie, a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

'În această seară s-a produs un accident rutier în localitatea Bohotin între un autobuz şi un autoturism, pe DN 28. Dispeceratul a fost înştiinţat la ora 18,38 de producerea acestui accident rutier. La ajungerea echipelor de intervenţie la faţa locului, în autoturism era o persoană încarcerată', a precizat acesta.

Persoanele din autobuz, cu dublă cetăţenie - română şi moldovenească, erau coborâte din mijlocul de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel