Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident MORTAL în Vrancea. Un tir s-a răsturnat peste o mașină
WhatsApp
O persoană a murit iar alta este grav rănită după ce remorca unui tir s-a răsturnat peste o mașină pe o șosea din județul Vrancea. Echipajele de intervenție încearcă să afle dacă între resturi mai sunt și alte victime. La fața locului a ajuns și o macara a pompierilor.

Accidentul a avut loc pe DN 2 E 85, în localitatea Călimănești. Potrivit ISU Vrancea, în accident au fost implicate două autovehicule, un TIR şi un autoturism. În urma impactului, remorca TIR-ului s-a răsturnat peste autoturism și sunt cel puțin două victime.

"Din primele informații, au rezultat două victime de sex masculin. Una dintre victime prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată de o ambulanță S.A.J. şi transportată la U.P.U. Focşani”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea, potrivit Mediafax.

Pompierii militari intervin cu patru echipaje.La fața locului se află o autospecială de intervenție şi o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Adjud, o autospecială de descarcerare şi o macara de la Detaşamentul de Pompieri Focșani. Salvatorii încearcă să mute TIR-ului, urmând să se constate dacă au mai fost şi alte persoane surprinse în autoturism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel