Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident mortal, în această dimineață. Un autobuz s-a ciocnit frontal cu un TIR. Autoritățile intervin
WhatsApp
Accident grav în această dimineață după ciocnirea frontală dintre un autobuz și un TIR. 

 O persoană a decedat şi alte cinci au fost transportate la spital cu diferite traumatisme şi fracturi în urma accidentului produs între un autobuz şi un autocamion pe DN 15A, în localitatea Galaţii Bistriţei, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit acesteia, din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul autocamionului, care circula pe direcţia Bistriţa - Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că două persoane au rămas încarcerate în autobuz. De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi.

În urma accidentului, poliţiştii au deviat traficul rutier pe relaţia Bistriţa - Reghin prin DJ 154, iar pe direcţia Teaca - Bistriţa prin DJ 151, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel