Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident între o autoutilitară şi un microbuz: Doi bărbaţi răniţi, la Sibiu
WhatsApp
Doi bărbaţi au fost transportaţi sâmbătă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce au fost răniţi în urma unui accident produs între o autoutilitară şi un microbuz de marfă, pe drumul judeţean ce leagă localităţile Rod de Tilişca, a anunţat Poliţia.
Un sportiv străin, concurent la Turul Ciclist de la Sibiu, accidentat de o maşină în afara concursului

"DJ 106E, între Rod şi Tilişca, şoferul unei autoutilitare conduse spre Tilişca a intrat în depăşirea unui autoturism fără să observe că din sens opus circula un microbuz de marfă, iar în încercarea de a evita coliziunea frontală cu microbuzul a acroşat autoturismul depăşit, dar şi microbuzul.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoutilitarei, în vârstă de 20 de ani, din Sibiu, şi a şoferului microbuzului, de 48 de ani, din Jina, aceştia fiind transportaţi la spital conştienţi.

Autoturismul a fost condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sadu", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Cei doi bărbaţi au suferit mai multe contuzii, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel