Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav: Un microbuz cu 10 pasageri la bord s-a răsturnat; un om a murit
WhatsApp
Accident extrem de grav pe DN 25. Un microbuz plin cu oameni s-a răsturnat. O femeie a murit.

Într-un tragic eveniment rutier petrecut în această după-amiază în localitatea Tudor Vladimirescu, un microbuz de transport persoane a fost implicat într-un accident soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru. La fața locului intervin echipaje complexe de pompieri, poliție și echipaje de salvare, desfășurând operațiuni de intervenție și salvare într-un efort de a face față situației de urgență.

Potrivit informațiilor primite inițial, microbuzul, care efectua curse regulate între Galați și Tecuci, a ieșit de pe DN25, răsturnându-se în apropierea intrării în localitatea Tudor Vladimirescu. În vehicul se aflau un total de zece persoane, iar una dintre acestea a pierdut viața și a fost găsită încarcerată în urma impactului.

Echipele de intervenție raporteză că au preluat două persoane rănite cu traumatisme și contuzii minore, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați. În plus, alte două victime sunt în curs de evaluare de către medicii de pe ambulanța SMURD tip C. Restul pasagerilor s-au autoevacuat și sunt conștienți.

Reprezentanții ISU Galați au transmis că au mobilizat o autospecială de stingere din Ivești, o autoutilitară pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD, inclusiv "autospeciala de transport victime multiple". Operațiunile de intervenție continuă pentru gestionarea situației de urgență și acordarea asistenței necesare.

În paralel, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a emis un comunicat oficial, informând că accidentul a avut loc pe DN 25 în afara localității Tudor Vladimirescu. Conform verificărilor preliminare, șoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Ivești, a pierdut controlul direcției de deplasare, rezultând răsturnarea microbuzului.

Din nefericire, o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Tudor Vladimirescu a decedat, iar alte patru persoane au suferit răni. Conducătorul auto a fost testat cu alcoolscopul, rezultatul fiind negativ. În consecință, poliția va întocmi un dosar penal pentru infracțiuni de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, investigațiile continuând pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragicului accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel