Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav în Bihor: Trei copii au fost răniți după ce au lovit mașina de un stâlp și a luat foc
WhatsApp
În noaptea de luni spre marți, un accident șocant a zguduit localitatea Finiș din județul Bihor. Trei copii, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, au fost răniți după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate și a izbucnit în flăcări.
 Accident grav în Bihor: Trei copii au fost răniți după ce au lovit mașina de un stâlp și a luat foc / Foto: Instagram

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost alertat în jurul orei 01:00 de către o femeie care a raportat un incendiu la o mașină aflată în apropierea locuinței sale din Finiș. Aceasta a menționat că nu erau persoane în autoturismul cuprins de flăcări, conform Antena 3 CNN.

Câteva minute mai târziu, un nou apel la 112 a fost primit de la un minor care anunța producerea accidentului. Acesta a explicat că cei trei ocupanți ai mașinii, el însuși și alți doi copii, reușiseră să iasă din autoturism înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări. Minorul a menționat că toți suferiseră răni și acuzau dureri.

Mașina a lovit un stâlp de electricitate înainte de izbucnirea incendiului. Impactul puternic a dus la avarierea severă a autoturismului, care a fost cuprins rapid de flăcări.

 

Copiii au fost transportați la spital 

 

Ajunse la fața locului, echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijirile necesare celor trei băieți, cu vârste de 15, 13 și 9 ani, a precizat ISU Bihor. Toți au fost transportați la spital, conștienți și cooperanți, pentru tratamente suplimentare. Echipajul de stingere a intervenit rapid pentru a lichida incendiul care se manifesta violent la întreaga mașină.

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, unul specializat în stingerea incendiilor și unul de prim ajutor calificat (paramedici SMURD), echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au participat la intervenție. Aceste echipe au intervenit pentru salvarea celor trei minori aflați în autoturismul care a colizionat cu stâlpul de electricitate și pentru stingerea incendiului izbucnit în urma accidentului.

Cauzele exacte ale accidentului rămân încă neclare și sunt sub investigare. Poliția urmează să stabilească împrejurările în care cei trei copii au ajuns să conducă autoturismul și dacă au fost respectate normele de siguranță. Incidentul subliniază importanța supravegherii atente a minorilor și respectarea strictă a regulilor de circulație pentru a preveni tragedii similare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel