Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A votat cu o fotografie a cărții de identitate. Lorand Soares Szasz: „Mi-am uitat buletinul în Portugalia, ce pot să fac?
WhatsApp
Antreprenorul Lorand Soares Szasz spune că a votat la alegerile locale, deși și-a uitat actul de identitate în Portugalia. El precizează că a prezentat pe telefon o fotografie a cărții sale de identitate, iar CNP-ul său a fost verificat în baza de date.

„Am luat pașaportul și m-am dus frumos la secția de votare am spus că am pașaportul, mi-am uitat buletinul în Portugalia, ce pot să fac? Domnul zice că nu pot să votez cu pașaportul. Zic: dar dacă vă arăt buletinul în format electronic pe telefon e suficient? Mi-a zis că da, pe baza CNP verifică în baza de date și e ok. (...) Am reușit să votez. Așa că am pus ștampila”, spune Lorand Soares Szasz într-un clip postat pe Facebook.

El precizează că a primit abțibildul pe care îl va aplica ulterior pe cartea de identitate și a făcut un apel pentru participare la vot.

El povestește că nu poartă asupra lui „buletinul de România”, din cauza dimensiunilor mari, ci preferă să folosească actul de identitate eliberat de autoritățile portugheze sau pașaportul unguresc, având triplă cetățenie, potrivit Mediafax.

Mi-am uitat buletinul in Portugalia. ???? ... dar am reusit sa votez! ????

Publicată de Lorand Soares Szasz pe Duminică, 27 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel