Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit Olivia Newton John. Doliu în lumea cinematografiei 
WhatsApp
A murit actrița Olivia Newton-John. Vestea a fost dată de soțul acesteia. La rândul său, celebrul John Travolta, în care a jucat alături în musicalul Grease, a transmis un mesaj. 

Actriţa Olivia Newton-John, vedeta filmului "Grease", a murit la vârsta de 73 de ani, a anunţat luni soţul ei, John Easterling, într-un comunicat postat pe reţelele sociale, transmit AFP şi Reuters.

Actriţa, de origine britanică, "a murit în linişte la ferma ei din sudul Californiei în această dimineaţă, înconjurată de familie şi prieteni", se arată în comunicat.

Olivia Newton-John este cunoscută pentru rolul principal din filmul "Grease" (1978), în care a jucat alături de John Travolta.

Într-un mesaj postat pe Instagram, John Easterling, a scris: "Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă".

Olivia Newton-John lupta de peste 30 de ani cu un cancer la sân, potrivit sursei. 

Mesajul lui John Travolta pentru Olivia Newton John

 

Celebrul actor american John Travolta a transmis la rândul său un mesaj pentru actrița alături de care a făcut istorie în musicalul "Grease". 

"Draga mea Olivia, ne-ai făcut vieţile mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea şi vom fi din nou împreună. Al tău, din primul moment în care te-am văzut şi pentru totdeauna. Al tău Danny, al tău John", a scris Travolta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel