Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A fost reținut criminalul Mirelei, care i-a abandonat trupul pe autostradă. Muncise în Germania 
WhatsApp
Un turc a fost arestat, fiind principalul suspect în cazul morții Mirelei, al cărui trup a fost abandonat lângă autostrada București-Pitești.
Mai multe schelete umane au fost descoperite în curtea unui spital din România

Potrivit unor surse judiciare, un individ de cetățenie turcă a fost reținut pentru 24 de ore în legătură cu descoperirea cadavrului unei femei în localitatea Olteni din județul Dâmbovița, la ieșirea de pe autostrada A1.

Bărbatul ar avea probleme psihice și chiar vecinii mărturisesc că se tem de el. Acesta a lucrat anterior în Germania, acolo unde a primit chiar un certificat care atestă problemele psihice pe care le are. Turcul a mai fost căsătorit cu o româncă, dar în cele din urmă a divorțat. Acesta era descris drept retras și nu vorbea cu aproape nimeni.  

Cum a fost prins turcul 

Bărbatul a fost supus unui interogatoriu în cursul nopții de joi spre vineri, după ce locuința sa a fost percheziționată. Casa lui a fost descrisă ca o fortăreață, fiind foarte greu de pătruns în interior. Inițial turcul a spus că nu știe limba română și că nu dorește să dea declarații și i-a fost adus un translator. Situația nu s-a îmbunătățit nici în această situație, acesta refuzând să discute cu anchetatorii.

Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp în apropierea autostrăzii A1, într-o stare avansată de descompunere. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat și a necesitat o expertiză genetică. Autoritățile au anunțat că au preluat înregistrări de pe camerele de supraveghere din zona incidentului. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița coordonează investigațiile în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel