Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A fost prinsă românca - "spaima Spaniei". Șapte mandate de arestare emise în diferite zone din peninsula iberică, pe numele ei 
WhatsApp
O româncă, "posesoare" a nu mai puțin de șapte mandate de arestare pe întreg cuprinsul Spaniei, a fost prinsă. 

Poliția Națională din Spania a arestat o femeie de 30 de ani, de naționalitate română, asupra căreia erau active șapte mandate de arestare emise de tot atâtea instanțe din diferite orașe din peninsula iberică.

Femeia arestată era căutată în toată Spania după mandate de arestare emise în orașele Málaga (3), Fuengirola, Roquetas de Mar, Torrevieja și Manzanares pentru cauze legate de infracțiuni de furturi, petrecute în anii 2015, 2022 și 2023.

Individa a fost descrisă de agenții de poliție drept conducătorul unui grup infracțional dedicat săvârșirii de infracțiuni de furturi și intrare abuzivă încase. Aceasta se specializase în jefuirea persoanelor în vârstă prin acelaș modus operandi cunoscut în argoul polițiștilor drept „furt afectuos” sau „furt prin câștigarea dragostei”.

Fugara s-a sustras ani de zile de la decizia justiției. Aceasta a fost arestată anterior de până la nouă ori, fiind în cele din urmă localizată și arestată definitiv de polițiști aparținând Grupului de Combatere a Criminalității Organizate a Brigăzii de Poliție Judiciară din Alicante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel