Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A doua minoră româncă, lovită pe trotuar de mașina scăpată de sub control, în București, a decedat
WhatsApp
Fata de 14 ani, rănită în accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a murit și ea, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație. Copila avea traume foarte mari, spun medicii. Cealaltă copilă, de 6 ani, a murit în Ambulanță.
daua fete spulberate pe trotuar de o masina

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița de 14 ani, a doua victimă a accidentului din Sectorul 2, unde o mașină scăpată de sub control a lovit două copile aflate pe trotuar, a murit înainte ca medicii să apuce să intre cu ea în sala de operație.

„Suferise politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus reprezentantul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

citeste si:  Șoferița beată, care a omorât o fetiță pe trotuar, BĂTUTĂ cu lopata de familia copilei

 

Cealaltă fetiță, în vârstă de 6 ani, a murit înainte de a ajunge la Spitalul de Urgență Floreasca. Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete.

citeste si:  Două fetițe, spulberate pe trotuar de o mașină în București. Fetița de șase ani a murit de loc

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale. După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel