Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
7 români, reținuți în Salamanca
WhatsApp

 

Agenți ai Poliției Naționale din Spania au arestat șapte persoane, trei femei și patru bărbați, unul dintre ei minor, ca presupuși autori ai infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, comportament turbulent și loviri.

Deținuții fac parte din două clanuri de etnie rromă, care au provocat diverse altercații într-un cartier din Salamanca.

Agenții de poliție au răspuns la numeroasele apeluri telefonice de la cetățenii alarmați de înfruntarea dintre cele două clanuri, în care au fost implicate 10 persoane, femei și bărbați. 

După ce situația a fost sub controlul poliției, s-a solicitat și prezența unor servicii medicale pentru a-i asista pe răniți. Motivul discuției a fost datorat problemelor dintre copiii membrilor celor două familii și, de asemenea, o presupusă datorie.

Imediat după ce primul incident s-a epuizat, agenții au trebuit să se întoarcă, în același loc, pentru că cearta continua să decurgă cu alți membri ai ambelor familii, care au implicat alte 10 persoane.

Scandalul a continuat și la spitalul unde au fost duse victimele, serviciul privat de securitate al complexului spitalicesc cerând ajutorul poliției, după ce membrii a două grupări de rromi se loviseră cu diverse obiecte

Echipajele de poliție au constatat că au fost implicați aceiași oameni care au participat la primul incident.

Deținuții vor fi puși la dispoziția judecătorului, cu excepția minorului, care va fi pus la dispoziția la Oficiul pentru minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel