Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
25 de persoane, între care și români, arestate în Spania pentru trafic de droguri din America de Sud
WhatsApp
Garda Civilă spaniolă a arestat, la Valencia, 25 de persoane de naționalitate columbiană, spaniolă, nicaraguană și română, care ar fi făcut parte dintr-o rețea infracțională care transporta droguri din America de Sud.

Potrivit Guardia Civil, mai multe dintre persoanele arestate, dintre care un nicaraguan care a fost deja încarcerat, lucrau într-un salon de coafură, într-un bar și într-o agenție imobiliară unde ar fi colaborat la spălarea de bani.

Operațiunea a început cu investigarea mai multor posibile puncte de vânzare a drogurilor în orașe din provincia Valencia, în estul Spaniei.

Presupusul responsabil de această vânzare era un columbian, care își falsificase identitatea pentru a înregistra mai multe linii telefonice pe numele unei alte persoane, precum și pentru a conduce fără permis, potrivit Guardia Civil, care a descoperit că cocaina furnizată consumatorilor provenea direct din America de Sud.

25 de persoane, între care și români, arestate în Spania

 

În martie anul trecut, Garda Civilă a arestat un bărbat din Nicaragua după ce acesta a coborât dintr-un avion de pasageri în orașul spaniol Alicante cu 106 capsule care conțineau un kilogram și jumătate de cocaină în interiorul corpului său, iar deținutul a fost trimis la închisoare.

În cele din urmă, operațiunea a dus la arestarea acestor 25 de persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 68 de ani și de naționalitate spaniolă, columbiană, nicaraguană și română, acuzate de apartenență la o organizație criminală, trafic de droguri, spălare de bani, divulgare de secrete, omisiunea obligației de a urmări infracțiuni, falsificare de documente, uzurparea stării civile și împotriva siguranței circulației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel