Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zbor București-Amsterdam, lansat de Blue Air. Zborul va fi zilnic
WhatsApp
Blue Air anunță, miercuri, că lansează ruta București - Amsterdam cu zboruri zilnice începând din toamnă, potrivit unui comunicat de presă al companiei aeriene.

„Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la rețeaua de rute operate, cu șapte zboruri pe săptămână.

Cu bilete la prețuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreagă lume.

„Suntem foarte încântați să anunțăm noua rută Bucuresti - Amsterdam și să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noștri soluții performante de transport aerian cu servicii de calitate la prețuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviație și pentru industria călătoriilor. Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air își consolidează poziția de lider pe piața din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinatie-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel