Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Vulpița și Viorel, morți într-un accident cu un autocar care venea din Bulgaria“: Atenție, FAKE-NEWS
WhatsApp
Potrivit unui site găzduit în Rusia, Vulpița și Viorel - celebrele personaje de la emisiunea „Acces Direct“ de la Antena 1 - ar fi decedat în urma unui accident cu un autocar care făcea curse România Bulgaria. Infrmția nu este confirmată de nicio autoritate publică, fiind vorba despre un fake-news.

Potrivit site-ului bn-news-romania.info, „un autocar cu numere de înmatriculare Bulgare s-a izbit frontal de un autoturism de model BMW în care se afla Vulpița și Viorel, vedetele de la Antena 1. În urma impactului, aceștea s-a stins pe loc“. Informația nu este însă confirmată de poliție sau altă autoritate publică, fiind vorba despre un site ce promovează Fake-news-uri.

Amintim că, săptămâna trecută, un alt fake-news alarma oamenii, anunțând că ar fi "un tir plin cu cadavre" depistat în București, asupra căruia Grupul de Comunicare Strategică anunța că este un fake-news grosolan.

În conținutul articolului se susține că: „accidentul a avut loc după ce şoferul mașinii de model BMW a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz, ricoşând, ulterior, în autocar. Şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa ca și pasagerii - Vulpița și Viorel, iar din cele 14 persoane din autocar, doar una a necesitat îngrijiri medicale“. 

Articolul este ilustrat cu o captură de imagine cu cei doi și o altă imagine - captură foto - dintr-o compilație de accidente care poate fi regăsită pe youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel