Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru anunţă rezultate după vizita la fermele din Germania: "Munca românilor din străinătate este luată în serios!"
WhatsApp
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, transmite că eforturile depuse în urma vizitei sale în Germania încep să dea roade pentru sezonierii români angajaţi în agricultură, iar munca românilor este "luată în serios", potrivit ministrului.
sursa foto: Ministerul Muncii

"Aici este puțin și din munca mea, din toate dialogurile pe care le-am inițiat cu miniștrii statelor membre, separat, dar și în reuniunile comune.

Nu am făcut caz din aceste eforturi dar ele iși arată efectele. Colegii mei au văzut determinarea cu care țin subiectul în atenție pentru că este un subiect care necesită efort comun având în vedere caracterul internațional al desfășurării activității unei persoane. Nevoile și așteptările românilor au fost reprezentate până la cel mai înalt nivel. O să ajung și aici la rezultate. Le voi prezenta pe măsură ce le ating.

Este pentru prima dată când Ministrul Muncii din România este activ, implicat pentru cauza românilor care muncesc în străinătate.

Văd că omologii mei îmi respectă eforturile. Ii mulțumesc Ministrului Federal al Muncii din Germania care a decis să viziteze România pentru evaluarea progreselor făcute de la ultima întâlnire. Acest lucru arată că România, românii care lucrează în străinătate, echipa guvernamentală până la urmă, de ce să nu recunoaștem, este luată în serios.

Se poate face treabă.
Din respect pentru cei care muncesc.
#sepoate", a transmis Violeta Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel