Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Valeriu Gheorghiță, anunț care dă fiori: România este noua Lombardia
WhatsApp
România este în scenariul în care anul trecut era regiunea Lombardia, regiunea din Italia, a spus, joi, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare (CNCAV), col. dr. Valeriu Ghoerghiță.
valeriu-gheorghita

Valeriu Gheorghiță a fost întrebat, joi, cât de departe este România de acum, cu mii de cazuri de COVID-19 zilnice și mii de pacienți care așteaptă în ambulanțe sau în UPU un pat de terapie intensivă. El a spus că România e deja acolo.

„Mi-e teamă că deja suntem în acest scenariu (în care anul trecut era Italia - n.r.). Este cât se poate de evident că spitalele și unitățile de primiri urgență sunt asaltate. Sunt copleșite în momentul de față de pacienți diagnosticați cu COVID-19, lăsând de o parte celelalte categorii de boli, urgențele, accidentele rutiere, arsurile, care vedem că se întâmplă în fiecare zi și care generează victime care au nevoie de asistență medicală”, a spus Gheorghiță.

Acesta afirmă că situația este „extrem de complicată”, pentru că valul 4 este foarte agresiv. Președintele CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiță, s-a vaccinat, joi, cu doza 3 de vaccin la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, din Capitală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel