Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Valentina a murit la doar 33 ani, în timp ce făcea duș într-un oraș din Italia. Era sportivă în activitate
WhatsApp
O tânără sportivă a fost găsită moartă sub duș.

Comunitatea din Torre San Giovanni, Salento, este profund îndurerată și în stare de șoc după ce Valentina Sergi, o tânără de doar 33 de ani, și-a pierdut viața.

Valentina era acasă, în orașul port Ugento, alături de partenerul ei. Chiar acesta a descoperit tragedia. Se pare că tânăra s-a prăbușit subit în timpul unui duș, iar partenerul ei, deși prezent la fața locului, nu a reușit să facă nimic pentru a-i salva viața. Încercările disperate ale echipajului de la ambulanță au fost, din păcate, în zadar.

Valentina Sergi era o figură cunoscută și iubită în comunitate. Împreună cu partenerul ei, deținea un club istoric din stațiunea de pe litoral, un loc popular și frecventat de localnici și turiști deopotrivă.

Valentina era legitimată și la un club de volei

 

Însă, pasiunea ei pentru sport era un alt aspect important al vieții sale: era membră activă a echipei locale de volei, Astra Volley, care evoluează în Serie C.

Anunțul despre dispariția prematură a Valentinei a declanșat un val de mesaje de condoleanțe și omagii pe rețelele de socializare. Prietenii și colegii de echipă și-au exprimat durerea și au dorit să-i aducă un ultim omagiu prin mesaje emoționante.

"Nu aveam cum să nu te iubim. Frumoasă, mereu însorită... zâmbetul tău a fost contagios... și vrem să ne amintim așa de tine. Ne va fi dor de tine!", se arată într-o postare a clubului Astra Volley a Presicce-Acquarica pe pagina de Facebook, mesaj ce a strâns numeroase reacții și comentarii de susținere.

Tragedia a avut loc ieri dimineață, când Valentina se afla în locuința sa din Torre San Giovanni, alături de partenerul ei. În timp ce făcea duș, aceasta a suferit un stop cardiac. ODupă ce a observat că tânăra nu răspunde, partenerul ei a alertat imediat serviciile de urgență. În doar câteva minute, paramedicii au sosit la locul tragediei și au început procedurile de resuscitare. Din păcate, toate încercările lor au fost fără succes, iar Valentina a fost declarată decedată la scurt timp după sosirea echipajului medical.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel