Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Unchiul gemenilor căzuţi de la etajul 10, acuzaţii GRAVE despre mama copiilor: "Făcea prostituţie în Italia. Copiii mureau de foame"
WhatsApp
Apar tot mai multe detalii despre cazul gemenilor căzuţi de la etajul 10, în Ploieşti. Fratele femeii dezvăluie  că mama copiilor a fost mereu neglijentă de când au apărut gemenii şi că a practicat prostituţia în Italia, timp în care rudele sale aveau grijă pe rând de copiii săi pentru că altfel ar fi murit de foame.
sursa foto: Facebook

"De când au apărut copiii ăştia doi, s-a schimbat tot la ea. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi, cu una Alina, care a fost cu ea în casă aseară. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă.

Noroc că avea mama bani, a venit mama din Italia, a avut grijă de ei două luni cât a fost plecată. Nu au păţit nimic. Au stat cu bărbată-su, nu au păţit nimic. Au stat cu mama, nu au păţit nimic. Au stat cu mine, nu au păţit nimic. Cu frate-miu, la fel. Nimic nu au păţit. Cum a stat ea cu ei, i-a închis într-o cameră şi stătea în live-uri", a declarat fratele femeii, la Antena 3.

Mai mult, a apărut şi un bărbat care susţine că este fostul soţ al Andreei şi că gemenii erau de fapt ai lui, dar femeia ar fi ales să îi treacă pe numele actualului bărbat. Femeia mai are un băiat în vârstă de 5 ani.

 

Femeia făcea live pe Facebook în timpul tragediei

 

Mama gemenilor de 2 ani și trei luni care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești era într-un live pe Facebook în momentul tragediei. Dosarul de ucidere din culpă a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanțelor care intervin pentru salvarea celor doi copii. (Imaginile VIDEO pot fi văzute AICI)

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul 10 în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Primul copil căzut a fost fetița, apoi a căzut și băiatul.

Mama celor doi copii a aflat de la anchetatori despre producerea tragediei și a suferit un șoc, fiind internată la un spital de psihiatrie.

În acest caz a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel