Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, urmărit european, a fost reținut de poliție la Ancona
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din România pentru înșelăciune a fost prins de poliție.

Azi, în jurul orei 11.00, în timp ce se deplasa la bordul autoturismului BMW Seria 1 pe Via Roma spre centrul orașului Jesi, românul a fost interceptat și arestat de o patrulă de poliție din Tenenza di Falconara, orașul în care locuiește.

Pe numele său, autoritățile din România au emis un mandat european de arestare după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru înșelăciune, fapte comise în țara sa de origine. În așteptarea extrădării, el a fost plasat în închisoarea Montacuto.

Condamnarea de cinci ani a venit în urma extorcării unei românce în aprilie 2017. Ieri dimineață, în jurul orei 6 dimineața, muncitorul s-a dus la locul său de muncă și a luat câteva lucruri personale, probabil în vederea unei plecări iminente. Dar el a fost identificat și încătușat.

Individul era cunoscut autorităților din Ancona după ce a fost denunțat pentru o altă extorcare, de data aceasta comisă în Falconara împotriva unei femei în vârstă de 24 de ani cu care începuse o relație romantică. Faptele datează din februarie 2020.

Potrivit celor constatate de procuror, pe baza plângerii victimei, îndividul o amenințase pe fată după încheierea relației de dragoste. Motivul? Femeia a cerut înapoi mia de euro pe care ea i-a împrumutat-o ​​tânărului de 32 de ani în timpul scurtei relații. Odată ce relația lor s-a terminat, solicitările pentru ramburarea banilor au adus furia individului urmate de amenințări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel