Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român și-a alungat soția de acasă și a încălcat carantina ca să continue cearta: Amendă uriașă
WhatsApp
Un brăilean a primit o amendă uriașă deoarece a provocat scandal și nu a respectat carantina. Bărbatul pus pe ceartă și-a alungat soția de acasă și apoi a urmărit-o pe stradă deși trebuia să rămână în carantină.

Accidentul a avut loc în orașul Brăila. Jandarmii au povestit că după ce și-a alungat soția de acasă, un brăilean în vârstă de 40 ani a plecat după aceasta, pentru a continua cearta, deși se afla în perioada de carantină.

Atât cheful de ceartă, cât și părăsirea adresei de carantină l-au costat scump pe bărbat, este concluzia jandarmilor care au intervenit la fața locului, în urma unui apel la 112.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu”, au anunțat jandarmii brăileni.

Bărbatul a fost sancționat cu o amendă în valoare totală de 8.500 lei, dintre care 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii carantinării, iar 3.500 lei pentru scandalul provocat în plină zi, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel