Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, infectat cu COVID, s-a sinucis înainte de a fi externat: "Nu vreau să-mi infectez familia"
WhatsApp
Un bărbat de 57 de ani din Teleorman, confirmat cu COVID-19 si internat la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, a murit duminica după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al spitalului.
spital_rosiorii_de_vede

Potrivit sursei citate, bărbatul, care lucra ca şofer de ambulanţă la un centru de dializă, a fost internat vineri, 16 octombrie 2020. Aceeaşi sursă mai arată că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse uşoară. De asemenea, pacientul nu avea afecţiuni de natură psihică sau alte boli grave, iar pentru ca nu se simţea rău, bărbatul a solicitat să fie externat şi să urmeze tratamentul acasă, arată cronicadeteleorman.ro.

Înainte de momentul fatal, in salonul în care mai erau internaţi şi alţi pacienţi, se mai aflau o asistentă şi o infirmieră cu care bărbatul a stat de vorba. La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, acesta s-a îndreptat spre baie. "Nu vreau sa-mi infectez familia şi nu doresc ca ai mei să aibă de suferit", ar fi spus bărbatul înainte de a se arunca de pe geamul de la baie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel