Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 39 de ani ucide un bătrân de 84 de ani, supărat că nu i-a dat bani de tratament
WhatsApp
Un bătrân de 84 de ani a murit după ce a fost sufocat cu o pernă. Suspectul, un tânăr de 39 de ani, a fost găsit ascuns după o ușă în locuința bărbatului, din Constanța.
Foto ILUSTRATIV

Azi noapte, în jurul orei 02,15, polițiștii Secției 3 au fost solicitați să intervină la un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Constanța. Un bărbat a sunat la 112 spunând că se aud strigăte de ajutor din apartamentul vecinului.

Se pare că vârstnicul decedat era îngrijit de o femeie, iar cel suspectat de crimă ar fi ginerele acesteia, care i-ar fi furat cheia de apartamentul octogenarului, care era imobilizat la pat, iar în seara de 25 iunie a mers la fața locului cerându-i acestuia bani. Se pare că bărbatul de 39 de ani ar fi bolnav incurabil și  ar fi avut nevoie de bani pentru cumpărarea tratamentului.

El ar fi mers ieri în casa bătrânului de 84 de ani, pentru a-i cere bani, însă a fost refuzat.  Orbit de furie, suspectul i-a pus bătrânului o pernă pe față și l-a omorât, relatează presa locală.
 
Suspectul a fost găsit ascuns în apartament, după o ușă, de polițiștii sosiți la  intervenție. Acesta este bănuit acum că l-ar fi omorât pe bătrân, după ce i-a pus o pernă pe față. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel