Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, care a ameninţat cu moartea un ofiţer de poliţie, a ajuns în arest la domiciliu. Bărbatul este cercetat pentru ultraj
WhatsApp
Un bărbat care era arestat la domiciliu într-o cauză penală aflată în faza de judecată a fost reţinut de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa sub acuzaţia de ultraj, după ce a ameninţat cu moartea şi cu acte de violenţă un ofiţer de poliţie şi membrii familiei acestuia.

În acest caz, a fost formulată, joi, propunere de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de inculpat. "La data de 17.08.2021, în jurul orelor 22,30, inculpatul, arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, a adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale", se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Pentru desfăşurarea anchetei şi strângerea probelor necesare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a colaborat cu organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel