Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat din Brăila susține că a fost AMENDAT pentru postările electorale de pe Facebook
WhatsApp
Dănuț Lungu, un bărbat din Brăila, susține că a fost amendat de polițiști cu 1.500 de lei, după ce le-a arătat pe telefon profilul său de Facebook. 

Românul a povestit pe Facebook că a fost amendat sâmbătă, 23 noiembrie, în timp ce se afla într-o farmacie din Brăila, acolo unde oamenii legii amendau pe cineva pentru aceeași încălcare a legii. Omul a postat pe rețeaua de socializare și două fotografii cu procesele verbale întocmite de polițiști. 

Iata mesajul întreg postat de Dănuț Lungu, precum și procesul verbal întocmit de polițiști:

"HAI LA VOT SA SCAPAM DE SISTEMUL MAFIOT CREAT DE psd !

Azi, in jurul orei 13 am fost la farmacia lui Carmen Ionescu pentru a lua o reteta. Cand am intrebat de Carmen, doamna farmacista mi-a zis ca este cu o doamna si un domn de la Politia Nationala. Am intrat in birou, am dat buna ziua..si Carmen incepe sa-mi povesteasca despre prezenta reprezentantilor organelor de politie. Intocmeau un proces verbal cu amenda pentru o postare facuta de Carmen pe facebook dupa inchierea campaniei electorale(ora 7, 23.11.2019). Degeaba a incercat Carmen sa explice ca nu a dorit sa incalce legea si ca sterge postarea, echipa de politie sustinea doar ca a incalcat legea si ca sefii au observat acest lucru, deci trebuia sa dea amenda, nu se puteau duce la sediu fara un proces verbal cu sanctiune.Clar era o comanda politica, pentru ca in spatiul virtual avem destui de multi prieteni care au postat tot ce au dorit fara ca o institutie a statului sa le atraga atentia.

La acel moment am aratat contul meu de facebook pentru a-mi spune domnii politisti daca si eu incalc legea. Precizez ca poza actuala de coperta este schimbata din perioada de precampanie iar poza de profil este schimbata la trei zile dupa primul tur de scrutin. Domnii politisti au ''descoperit'' ca si eu am incalcat legea si, pentru ca m-am autodenuntat, au intocmit inca un proces verbal de sanctiune, de data asta fara sa le spuna sefii.

Dupa spusele organelor de politie, am incalcat legea, dar nu ma asteptam sa fie asa de promti si de vigilenti...ba chiar mi-au atras atentia sa sterg insemnele cu candidatul sustinut, dupa ce aveam deja un proces verbal de sanctiune. Evident ca am refuzat.

Asa am ajuns infractori electorali internauti....
Dupa discutia decenta purtata cu dansii am avut senzatia ca m-am intors in anii de dinainte de 89, cand eram indrumati sa facem ce ''trebuie'' nu ce ne dorim.
Facebook-ul este plin de tot felul de mesaje in aceasta perioada iar politia ne supravegheaza(pazeste) pe net...sa nu gresim si sa nu deranjam structurile PSD-iste.

Asta-i respectul pe care PSD il promite cetatenilor ?
Asta-i libertatea de exprimare ?Am inca un motiv sa va rog, sa va indemn sa iesiti la vot pentru o Romanie Normala in care organele statului sa nu actioneze la comanda politica pentru a intimida posibilii opozanti, adevrsari politici

Maine ar fi bine sa mai lamuriti macar un prieten sa iasa la vot, macar pentru libertatea de exprimare.
Distribuiti sa afle cat mai multi romani cu ce se ocupa unii sefi de politie sustinuti de PSD.

P.S. Rog frumos sa comentati in limita bunului simt.
Decat sa trageti mai stiu eu ce, mai bine trageti o stampila pe cine trebuie".

FOTO

 (w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel