Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a murit pe loc, iar o tânără a fost rănită grav, în urma unui accident în Tulcea. Mașina a fost proiectată într-un copac
WhatsApp
Un accident rutier grav, în care au fost implicate două mașini a avut loc, vineri pe DN 22, în județul Tulcea. În urma impactului, un bărbat a murit, iar o tânără a fost rănită.
Accident grav cu trei victime, între care și doi copii

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că o femeie în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea o mașină spre Nalbant, ar fi intrat într-un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, care circula în aceeași direcție.

În urma impactului, mașina condusă de bărbat a fost proiectată într-un copac. În urma accidentului, bărbatul de 61 de ani a murit, iar femeia a fost rănită. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Impact între două mașini și un buldoexcavator în Giurgiu 

 

Un alt accident grav a avut loc pe 23 septembrie, în județul Giurgiu. Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită, pe DN 5, în zona Pădurii Plopșoru, județul Giurgiu, între două mașini și un buldoexcavator. În accidentul rutier au fost implicate două mașini și un buldoexcavator. Accidentul s-a produs pe DN5, în zona Pădurii Plopșoru.

Șoferul uneia dintre mașini, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat. O femeie, în vârstă de 67 de ani, din cealaltă mașină, a fost preluată de ambulanța SAJ și transportată la spital.  Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă după ce un bărbat a decedat şi o femeie a fost rănită în urma producerii unui accident rutier pe DN 5 în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme.

"Pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Daia şi Uzunu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule (un autotren şi două autoturisme). În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 66 de ani, din judeţul Ilfov, pasageră într-un autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi decesul unui conducător auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Oinacu, judeţul Giurgiu. Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în evenimentul rutier, un bărbat de 26 de ani, din comuna Gostinu, judeţul Giurgiu, respectiv un bărbat de 66 de ani, din judeţul Ilfov, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.  În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel