Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un artist din România s-a trezit cu mașina spartă de hoți în Italia: „Poate cei care ne-au luat microfoanele sunt români”
WhatsApp
Culiță Sterp, cunoscutul artist român, a avut parte de o experiență neplăcută imediat ce și-a început turneul în Italia. Mașina formației sale a fost ținta hoților, iar aceștia au sustras bunuri în valoare de mii de euro, lăsându-l pe artist într-o situație dificilă.
Foto: Instagram

Incidentul a avut loc în apropierea unui mall din Torino, unde mașina lui Culiță Sterp a fost spartă, iar hoții au furat două microfoane care valorau o sumă importantă de bani, aparținând artistului, și două bagaje. Furtul a fost descoperit la scurt timp după ce muzicianul și echipa sa au parcat vehiculul.

Culiță Sterp a oferit mai multe detalii despre situație într-un videoclip postat pe platforma TikTok. Artistul a menționat că, deși nu a reușit să dea de urma hoților, a reușit să înlocuiască microfoanele cu altele, deoarece avea mai multe evenimente programate în Italia. Cu toate acestea, lucrurile furate încă nu au fost recuperate, lăsându-l pe artist într-o situație delicată.

„Am rezolvat toate problemele, am făcut rost și de microfoane, nu vă faceți griji, este totul ok (...) Nu vă faceți griji, că am înțeles că au fost niște probleme, după ce ați văzut videoclipul. Am făcut rost de microfoane, nu le-am recuperat pe ale noastre, dar este totul ok”, a asigurat Culiță Sterp, într-un videoclip postat pe TikTok.

 

Artistul face un apel către fani

 

Cu toate că și-a exprimat recunoștința că situația nu s-a încheiat mai grav, având în vedere că hoții ar fi putut lua și documentele aflate în mașină, artistul a făcut un apel către fanii săi pentru orice informație care ar putea ajuta la recuperarea bunurilor furate. Totuși, el a recunoscut că șansele de a-și recupera microfoanele sunt incerte, deoarece nu a avut niciun indiciu despre identitatea hoților sau locul în care s-au deplasat cu bunurile sustrase.

„Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm (...) Asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt români”, spunea Culiță Sterp vineri, într-un videoclip postat pe TikTok.

În ciuda acestei încercări neplăcute, Culiță Sterp și echipa sa continuă turneul în Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel