Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un an de la dublul asasinat din Costa Rica. Un român şi iubită sa modelul Raquel Mora, executaţi în stil mafiot
WhatsApp
Acum un an, doi motocicliști s-au oprit lângă mașina în care se afla un român, în vârstă de 38 de ani și fotomodelul de 25 de ani și au deschis focul, asasinatul având loc, pe 10 seotembrie 2019, pe o stradă din orașul Alajuelita din Costa Rica.
Raque-Gamboa

Ionuţ George Otelac și tânăra din Costa Rica au decedat pe loc. Ancheta poliţiştilor continuă, iar cei care i-au executat pe cei doi iubiţi încă nu au fos identificaţi.

În imaginile șocante surprinse camerele de luat vederi se poate observa cum o motocicletă oprește în apropierea autoturismului și o persoană se dă jos și trage direct în aceștia. Românul Ionuț George Oțelac se afla la volanul autoturismului. Mașina s-a oprit într-un autoturism parcat pe partea dreaptă și a luat foc. Un trecător a intervenit cu un extinctor și a împiedicat ca incendiul să ia amploare.

Citeste si: Răzbunare sau CRIMĂ PASIONALĂ? Noi DETALII în cazul românului ucis în Costa Rica, alături de iubita lui, modelul Raquel Mora

Oțelac a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri internațional, pe relația America de Sud – Europa, dar nu este clar la acest moment dacă a executat vreo pedeapsă cu închisoarea pentru așa ceva. Românul ar fi fost prins atunci, pe aeroport, cu 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin.  

Citește și: MAE, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre românul UCIS în Costa Rica

Raquel Maria Gamboa Mora era un model de succes, fiind destul de populară pe Instagram. Raquel avea 71.000 de urmăritori pe Instagram și posta destul de des pentru fanii ei. Femeia locuia în Curridabat, un cartier din San Jose, dar călătorea constant datorită meseriei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel