Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tudor Chirilă: „Criticii spun că: ce se bagă mă actorașii, ce știu ei? Cum adică ce știu eu?”
WhatsApp
Într-un interviu oferit reporterului Știrile ProTV, Vitalie Cojocari, Tudor Chirilă a vorbit despre problemele din România și despre proteste. 

„Nu sunt activist. Îmi şi sună urât. Sună ca activist de partid. Sunt un om decent care într-o situaţie absolut indecentă pentru ţara lui alege să arate că ar trebui să ne revenim la decență. Această idee de a te implica față de ce se întâmplă în cetate este o chestie pe care poate să o facă oricine...

Citește și Tudor Chirilă: "O mână de borfași vor arunca România în întuneric"

Frate, faci politică din momentul în care te îmbraci dimineaţa. Când te îmbraci într-un fel să te duci la o întâlnire cu cineva cu gândul să-l impresionezi pe omul ăla este politică, când îţi faci planuri de viaţa pe 5 ani este politică. Când te gândeşti ce trebuie să faci ca să avansezi în carieră este politică.

Este politica ta vizavi de viaţa ta. De ce nu ţi-ai da tu cu părerea vizavi de nişte bani pe care îi plăteşti unui stat şi din care ar trebui să se întoarcă nişte servicii şi nu se întoarce nimic. Statul mi-a luat banii şi nu face nimic cu banii mei. Nu-mi dă autostrăzi, nu-mi dă spitale, nu-mi dă o viaţă decentă, nu-mi dă asigurări sociale, nu-mi dă un context în care să trăiesc.... Criticii spun că "ce se bagă mă actorașii, ce ştiu ei?" Cum adică ce ştiu eu? Ştiu ce nu merge în ţara mea", a spus Tudor Chirilă.

Întrebat dacă este deranjat de criticele de pe Facebook, de ura de pe reţelele de socializare și de criticile primite, Chirilă a dezvăluit: „Am pierdut nişte amici din zona de interes. Trăim vremuri grele, partea asta cu media, oamenii au mereu sentimentul că nu poţi critica pe cineva care te plăteşte. Asta mi se pare cea mai idioată chestie. Foarte multă lume alege să nu se exprime vizavi de problemele noastre pentru că este mai convenabil așa”

Vitalie Cojocari: „Dacă ai fi minstrul Educaţiei, primele 3 măsuri pe care le iei?”

Citește și Tudor Chirilă, după decizia CCR: „Dragnea are șansa să-și vadă programul de guvernare împlinit"

Tudor Chirilă: „Există un instrument la Comisia Europeană care îţi permite să auditezi pe bani europeni şi locali sistemul de învăţământ. Poţi lua experţi europeni şi timp de 6 luni ți se auditează sistemul. Aş cere consultare externă a sistemului ca să spună ce nu merge. Știm în linii mari unde sunt probleme. Se plâng elevii, părinţii, aproape toţi profesorii. Odată cu ce nu merge apar şi soluţiile. Cred. Aşa pare foarte simplu”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel