Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Trei muncitori români, îngropați DE VII sub un mal de pământ. Unul A MURIT
WhatsApp
Trei bărbați care efectuau lucrări la o rețea de canalizare, din localitatea Braniștea, au fost surprinși sub un mal de pământ, anunță, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

„Pentru extragerea persoanelor și pentru acordarea asistenței medicale de urgență acționează două echipaje de descarcerare, două containere multirisc, trei ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Dâmbovița, un elicopter SMURD și trei buldoexcavatoare”, potrivit sursei citate.

Misiunea este în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri, informează Mediafax.

Unul dintre muncitori, un bărbat de 20 de ani, a fost îngropat până la nivelul capului şi nu prezintă semne vitale, informează Eduard Țelea, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, pentru Realitatea PLUS.

Ceilalți doi bărbați sunt în viață, conștienți.

Printre persoanele surprinse de malul de pământ este un adolescent de 16 ani care a fost îngropat până la nivelul brăului. Salvatorii spun că tânărul este conştient şi cooperant. De asemenea, un bărbat de 26 ani a fost îngropat până la nivelul umerilor şi prezintă semne vitale.

Update, ora 15.15

 

Doi dintre muncitori au fost scoși și transportați la spital, în stare gravă. Cel de-al treilea este în continuare prins sub malul de pământ și nu prezintă semne vitale.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel