Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Transport suspect la granița României: Mai multe bastoane care ascundeau arme și obiecte de antichitate au trecut prin "Coridorul verde"/ FOTO
WhatsApp
Antichități și arme ascunse în bastoane. Obiectele au fost găsite la frontiera ucraineano-română.

La frontiera ucraineano-română, vameșii au oprit o încărcătură neobișnuită: bastoane care ascundeau arme periculoase, informează Serviciul Vamal de Stat al Ucrainei.

La 11 februarie, un autoturism condus de un cetățean ucrainean a intrat în punctul de control Krasnoilsk-Vicovu de Sus dinspre România. Șoferul a ales culoarul "Coridorul verde", care indică absența articolelor supuse unei declarații obligatorii.

2. -imagine fara descriere- (sabie_49979400.jpg)

Cu toate acestea, în timpul inspecției vamale, vameșii din Cernăuți au găsit 3 bastoane cu mecanisme ascunse pentru a trage focuri de armă, care pot fi clasificate ca arme.

În plus, vehiculul transporta mobilă și obiecte de interior cu aspect de antichitate (rame de portret, candelabre suspendate, sfeșnice, un covor, o statuetă din ipsos cu o creatură mitică, vase, tăvi, tablouri pe pânză etc.).

3. -imagine fara descriere- (covor_48175300.jpg)

În prezent, ofițerii vamali întocmesc un raport privind încălcarea reglementărilor vamale în temeiul articolului 471 din Codul vamal al Ucrainei. În ceea ce privește bastoanele cu capacitatea de a trage, a fost trimis un raport către Poliția Națională în temeiul articolului 263 din Codul vamal al Ucrainei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel