Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Știrile zilei, 24 august. Vezi cele mai importante informații din prima parte a zilei
WhatsApp
Știrile zilei, 24 august. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în a prima parte a zilei. 

-> În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 825 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  Cifrele complete AICI.

-> Tânărul care și-a ucis iubita, în Cluj, a fost prins la Suceava. Detalii teribile despre crimă ies la iveală, după ce anchetatorii au reușit să reconstituie filmul nenorocirii. Citește mai departe AICI.

-> Valentin, tatăl băiețeilor morți în Iași, după ce au mâncat struguri stropiți, a aflat în Germania că s-au stins copiii lui. Tânărul muncea acolo ca să strângă bani, să renoveze casa din țară. Povestea pe larg AICI.

-> În buletinul de presă emis de Grupul de Comunicare Strategică, luni, este raportat și un deces la categoria de vârstă 10-19 ani. Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre un tânăr de 18 ani, diagnosticat cu o afecțiune oncologică. Detalii AICI.

-> Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceaușescu”, i-a oferit un lanț premierului Ludovic Orban. „Ferecați ușile! Lanțul pe care l-ați avut înainte era din plastic și PSD-iștii l-au rupt”, i-a spus bărbatul liderului PNL. Foto și detalii AICI.

 

Știri relevante cu și despre românii din Diaspora

 

-> Doi deţinuţi români, în vârstă de 37 și 45 de ani, care aveau permisiunea de a lucra în afara penitenciarului, au devenit eroi în Italia după ce au salvat sâmbătă o adolescentă de 13 ani care a fost la un pas să se înece în apele Mării Tireniene din jurul insulei Pianosa, provincia Livorno. Povestea AICI.

-> Gest șocant al unui român. Acesta și-a pus capăt zilelor și s-a spânzurat, iar evenimentul macabru a fost transmis live pe Facebook. Detalii AICI.

-> Teodor a murit înecat în mare, în Olanda. Acasă îl așteptau fetița de 2 ani și soția însărcinată în 6 luni. Estera are nevoie acum de ajutor pentru a putea să își crească în liniște copiii. Povestea pe larg AICI.

-> Un număr de 5.920 de români din afara ţării au fost confirmaţi ca infectaţi cu SARS-CoV-2, anunţă, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).  Cifrele AICI.

-> Mai mulți șoferi de TIR din Suceava au strâns toate gunoaiele de pe marginea șoselei, la Vama Veche, în pauza de 45 de ore. Camionagiii aștepteau să treaca vama în Bulgaria, cu un transport agabaritic. Detalii AICI.

-> Virologul belgian Marc van Ranst a anunţat că pentru copiii care au fost în vacanţă dupa 15 august în Romania, Bulgaria şi Spania, şcoala nu va începe de la 1 septembrie. Informații pe larg AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel