Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Știrile amiezii, 10 septembrie: Rămâi conectat cu cele mai importante evenimente
WhatsApp
Știrile amiezii, 10 septembrie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei de astăzi, pe scurt.

- Bilanț coronavirus România, 10 septembrie: Aproape 100.000 de români, infectați. Conform GCS, până joi, în România, au fost confirmate 99.684 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 41.010 pacienți au fost declarați vindecați și 12.568 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.380 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

- Autocar care aducea români din Marea Britanie, confiscat: Pasagerii și șoferii au rămas pe jos cu tot cu bagaje. O călătorie cu autobuzul din Marea Britanie spre România a fost încheiată de vameșii din Saarbrücken în timpul unui control pe A8 lângă Merzig, Germania. Pasagerii români și șoferii de autobuz au fost nevoiți să părăsească autobuzul pentru că a fost confiscat, a anunțat ieri biroul vamal principal din Saarbrücken.

- Românii, revoltați după ce șoferul de TIR a fost găsit în Italia: „Rușine dacă toată agitația a fost doar să se descopere că are o viață dublă”: Gheorghe Țănău, în vârstă de 42 de ani, șoferul român de TIR căutat în Europa de zeci de colegi, a fost găsit miercuri.

- Franța. Român, dispariție misterioasă: „Parcă l-a înghițit pământul“. Nu a mai fost văzut de o săptămână: andarmeria din Manche, Franța, lansează un apel pentru martori. Un român care stătea într-un camping a dispărut în Ravenoville din 3 septembrie. Nimeni nu știe nimic de el de atunci.

- Spania. Valentina a avut parte de o moarte violentă: violată și lăsată să se sufoce cu o pungă pe cap. Soțul nu recunoaște crima: Valentina Chirac, o româncă de 37 de ani, căsătorită cu un spaniol și mama unei fetițe, a fost găsită de polițiști moartă în casa în care locuia alături de soțul ei.

- Italia. Ramona Bădescu, în lacrimi: „Tata este grav bolnav. Nu pot veni în România! Zborurile se ÎNCHID de sâmbătă“: Ramona Bădescu izbucnește în plâns în direct în emisiunea Storie Italiane de pe Rai: „Tatăl meu este grav bolnav, boala îi rănește demnitatea”. Invitată în emisiunea, românca vorbește despre legătura cu familia de origine și despre recenta experiența maternității la 50 de ani.

- Spania. Româncă imobilizată în scaun cu rotile, UCISĂ de concubin: I-a înfipt un ciocan în cap. O româncă de 53 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile a fost bătută și omorâtă de partenerul ei, un vârstă de 55 de ani. Presupusul ucigaș, care a încercat fără succes să se sinucidă, a fost arestat. Femeia însă a fost găsită fără suflare după ce bărbatul a lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul în cap.

- Nelu Tătaru: „Starea de alertă, prelungită încă o lună”: Starea de alertă impusă de epidemia de coronavirus s-ar putea prelungi cu încă o lună la noi în ţară, după ce ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat joi, că va face această propunere.

- Incendiu la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare. Un incendiu uriaș a izbucnit, joi, în portul maritim din Beirut, la o lună după explozia care a devastat capitala Libanului.

- Jurnalist, torturat și decapitat. El a scris despre crimele violente din Mexic. Un jurnalist mexican care a scris despre crimele violente din ţara sa a fost găsit decapitat. Descoperirea a avut loc miercuri în apropierea unei căi ferate. Anul acesta, patru jurnaliști au fost omorâți în Mexic, suspecții principali fiind reprezentanții cartelurilor care fac trafic cu droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel