Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Taximetrist român, reținut pentru viol și sechestrare: A luat o clientă din gară și a dus-o acasă la el
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 65 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, a fost reținut de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea, județul Iași. Bărbatul este bănuit că a luat o clientă din Gara de Nord din Iași și a dus-o acasă la el, unde ar fi sechestrat-o și violat-o, apoi a adus-o înapoi în gară.

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate.

Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din municipiul Iași. 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie a.c.,  bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 13 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile, potrivit polițiștilor ieșeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel