Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără, ucisă de câine în timp ce dormea. Vecin: ”Țipetele erau extrem de puternice. Se auzea și un lătrat incredibil de tare”
WhatsApp
O tânără de 20 de ani a fost ucisă de un câine în timp ce dormea. Fata  era singură în locuința ei din Birmingham, vineri după-amiaza, când a fost atacată de un câine din rasa Staffordshire Bull Terrier. Patrupedul ar fi mușcat-o de mână atât de rău încât i-ar fi desprins-o de corp.
tanara_ucisa_de_caine_marea_britanie

Evenimentul a avut loc în Marea Britanie, pe 5 februarie. Keira Landlow, plină de sânge a fost găsită de o rudă, care a sunat imediat la numărul de urgență. Polițiști și paramedici au sosit în scurt timp la adresă, însă nu au putut face altceva decât să constate decesul.

„Vecinii au auzit cum țipa și striga după ajutor. Țipetele erau extrem de puternice. Se auzea și câinele care lătra incredibil de tare. Era constant. Fata a fost rănită foarte grav. A fost oribil. Familia ei este complet devastată”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Poliția și paramedicii au ajuns la casa din Kitts Green, Birmingham, în jurul orei 14:00, însă Keira, în vârstă de 20 de ani, a fost declarată moartă de către serviciile de urgență. 

Presa locală a scris că animalul ar aparține unei rude care locuia cu Keira. Pe de altă parte, o femeie care ar fi o apropiată a victimei, a susține că tânăra de 20 de ani a adoptat câinele după ce l-a găsit în grădină. „Uneori câinii sunt salvați cu intenții bune, dar trecutul lor îi poate face imprevizibili”, spune femeia. Patrupedul a fost preluat de poliție pentru a fi eutanasiat.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel