Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără româncă, acuzată că a escrocat zeci de bărbaţi naivi pe Facebook prin metoda ”Bagajul blocat în Aeroport”
WhatsApp
O tânără din Cluj este acuzată că a fraieri zeci de bărbaţi pe Facebook şi le-a cerut bani, după ce li s-a plâns că se află într-o situaţie dificilă. Totul a ieșit la ieală după ce unul dintre cei înșelați a făcut publică situația. Au apărut apoi și alte cazuri.

Tânărul mărturiseşte că a fost abordat de tânără pe reţelele de socializare, iar pentru că aceasta trecea printr-o situaţie dificilă a vrut să o ajute. Mai exact, fata i-a spus că este plecată din ţară, dar că trebuie să se întoarcă urgent la înmormântarea bunicii sale şi a rămas fără bani în aeroport.

Astfel, bărbatul i-a făcut un transfer de 240 de lei, însă tânăra nu i-a dat înapoi suma aşa cum promisese.  Victima a povestit pe un grup din Turda pățania prin care a trecut.

Tânără româncă, acuzată că a escrocat zeci de bărbaţi naivi pe Facebook

 

”Aveți mare grijă la ea!! Ţepara, escroaca! La ora 5 dimineața, îmi trimite mesaj dacă pot să o ajut cu suma de 200 lei, deoarece este în aeroport și trebuie să ajungă în ţară pentru înmormântarea bunicii ei, ea rămânând fără bani.

I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promițând că îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în țară, apoi a spus că nu s-au virat banii, că ea nu a primit nimic. 

Transferul a fost făcut, am umblat și pe la banca cu extrase de cont, iar banii au fost virați către ea, așadar este o escroacă. 200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2.000 pe zi. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă, iar cu ocazia asta o fac faimoasă, să o cunoască toată lumea, ce fel de fată bună e. Rușine să îi fie și de educația pe care a primit-o de la părinți. Așa să îi ajute Dumnezeu. Aveți grija oameni buni cu astfel de specimene!!!”, a relatat bărbatul, pe un grup de Facebook din Turda.

ȘtiriDiaspora a relatat despre această primă întâmplare: Român, păcălit pe Facebook de o tânără: “Aveți mare grijă. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă” 

Ulterior acestui prim caz, alți pățiți au început apoi să o recunoască pe tânără, mărturisind că au pățit și ei același lucru. Poliția s-a sesizat în acest caz și s-au demarat cercetări, fiind suspiciuni de înșelătorie. După izbucnirea scandalului, frumoasa blondă și-a închis contul de Facebook, cu toate că a spus că i-a fost spart de hackeri, care se folosesc de luni bune de identitatea ei. Aceasta se jură că nu ea este cea care înșeală oamenii, potrivit stiridecluj.ro.

”Bagajul blocat în Aeroport”, metoda de înșelătorie preferată a blondinei

 

Alin, un alt om înșelat, care i-a dat 300 de lei, susține că sora blondinei este implicată și ea.

”Și eu mi-am luat țeapă de 300 lei, dar na, învațătură de minte. Totusi sper sa nu mai ia si altii. Da! Am crezut ca sunt singurul ce o luat țeapă. Nici nu mi-am bătut capu sincer, banii respectivi nu se mai recupereaza.

Si mai sunt destui țepuiți din zona Turda/Campia Turzii. Sora ei e complicele ei, pe cardu lu' sor-sa am trimis banii”, a mărturisit  un alt păgubit.

Diana P. a folosit foarte des metoda ”Bagajul blocat în Aeroport”, probabil pentru a arăta că este o urgență. Așa ”victima” nu avea timp să se dezmeticească.

Continuarea pe Știri de Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel