Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sute de kilograme de cannabis, confiscate la Timișoara
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost reținut de procurorii DIICOT sub acuzația de trafic de droguri de risc.

La data de 01.09.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Timiş, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt, s-a reţinut că, în cursul acestui an, un suspect, în vârstă de 44 de ani, a cultivat plante de cannabis, într-un solar amplasat în grădina unui imobil situat pe raza judeţului Timiş.

În urma percheziţiei domiciliare desfăşurate, au fost găsite şi ridicate 119 plante mature susceptibile a fi cannabis, totalizând aproximativ 250 de kilograme de masă verde.

Suspectul în cauză a fost adus la sediul DIICOT- S.T.Timişoara în vederea audierilor şi măsurilor legale care se impun, se precizează în comunicatul instituției.

Activităţile s-au desfăşurat cu Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi al Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" Timişoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel